Nieuws

Sofie start extra huisbezoeken met andere VLD-kandidates

12 juni 2012

Sofie heeft de vaste gewoonte om elke zaterdagvoormiddag bij Gentenaars thuis aan te bellen om te luisteren naar wat hen bezig houdt en bij welke problemen ze kan helpen. (zie artikel: 10 jaar huisbezoeken) Naast deze vaste huisbezoeken start Sofie vanavond met extra huisbezoeken waarbij ze telkens op pad gaat met een nieuwe Open VLD-kandidate op de lijst.

Misschien staat Sofie binnenkort wel aan jouw deur. Hieronder de namen van de kandidates en de data van de huisbezoeken:

Vanavond en morgen (13-06-2012) trekt Sofie op pad met Hilde De Smet (plaats 26) in de omgeving van de Poolse Winglaan in Sint-Denijs-Westrem. In september en oktober gaat ze met Hilde langs in het Miljoenenkwartier.

Begin juli vergezelt Charlotte Delaruelle (plaats 20) Sofie bij de huisbezoeken in Sint-Denijs-Westrem. In augustus worden  huisbezoeken gepland in Sint-Denijs-Westrem.

Ook met Stephanie Dhose , de tweede vrouw op de lijst, trekt Sofie van deur tot deur in Drongen. Drongenaars kunnen hen tegenkomen in september  en in oktober.

Maar ook in Zwijnaarde trekt Sofie van deur tot deur. En dat met Djamila Mebarek (plaats 34) in september.

Sofie twittert elke dag in welke straat ze precies langs zal gaan.