Nieuws

Dienstencentrum Wondelgem krijgt moderne loketten

17 april 2015

Op vrijdag 24 april 2015 sluit het dienstencentrum Wondelgem gedurende vier maanden de deuren voor renovatiewerken. Klanten worden in die tijd geholpen in het dienstencentrum van Mariakerke dat twee kilometer verderop ligt.  Vanaf maandag 24 augustus 2015 kan de Gentenaar opnieuw terecht in het vernieuwde dienstencentrum van Wondelgem.

 

 

Het dienstencentrum wordt aangepast naar de look & feel van de loketten in het dienstencentrum van Sint-Amandsberg. Zo zal er geen glazen wand meer staan tussen de ambtenaar en de bezoeker, wordt de balie verlaagd zodat zowel de ambtenaar als de klant neerzitten aan het loket en kunnen bezoekers vanuit de wachtzaal op een scherm volgen wanneer ze aan de beurt zijn en aan welk loket ze geholpen zullen worden. In de wachtruimte wordt ook een speelhoek ingericht waar kinderen kunnen kleuren, met blokken spelen of lezen.

‘We willen inzetten op klantvriendelijke, efficiënte dienstverlening en daar zijn ook moderne loketten voor nodig ”, aldus Sofie. ‘Wondelgem is het eerste dienstencentrum dat gemoderniseerd wordt, maar ook Drongen en Zwijnaarde staan al op de planning. De bedoeling is dat alle loketten dezelfde look & feel hebben als in het dienstencentrum van Sint-Amandsberg.’

Concreet is het dienstencentrum Wondelgem gesloten in de periode van vrijdag 24 april tot en met zondag 23 augustus 2015. Gedurende die periode kan het publiek voor alle administratieve verrichtingen terecht in dienstencentrum Mariakerke, Paul Van Tieghemlaan 2A, 9030 Gent, tel. 09 226 17 62. Vanaf maandag 24 augustus 2015 zijn de Gentenaren weer welkom in het vernieuwde dienstencentrum van Wondelgem, Pieter Cieterslaan 28, 9032 Gent-Wondelgem.