Nieuws

Reboot-coach geeft advies aan Gentse ondernemers

30 september 2022

PuurGent verlengt de Reboot-samenwerking met UNIZO Oost-Vlaanderen. Daardoor kunnen Gentse ondernemers in retail en horeca hulp inroepen van een individuele coach. “Na de coronapandemie zorgt de energiecrisis nu voor kopzorgen. Via de coaches van Reboot krijgen de ondernemers advies aan bodemtarief."

Hoe blijf je als ondernemer in detailhandel en horeca succesvol? Hoe ga je om met trends zoals Tiktok en e-commerce? En wat met de coronacrisis en de stijgende energieprijzen?

“Ondernemers krijgen de ene uitdaging na de andere te verwerken en hebben vaak het gevoel dat ze er alleen voor staan. Dankzij Reboot kunnen ze samen met een individuele coach een grondige check-up doen van hun zaak."

Check-up aan bodemtarief

Na een intakegesprek krijg je een individuele coach toegewezen die vijf uur met jou aan de slag gaat en een actieplan uitwerkt. Samen met je coach kan je kiezen waarover je het wil hebben: klanten, financiën, marketing, personeel of digitalisering. Later is er ook nog een terugkommoment voorzien om de verdere stappen op te volgen. Inschrijven kan via deze link. In navolging van de stad Gent zullen ook andere steden en gemeenten instappen in het Reboot-traject.