Nieuwsbrief

Fijn eindejaar!

Beste lezer, 

het einde van 2023 nadert. Tijd om samen met familie en vrienden te genieten van wat kostbare momenten en van een beetje rust. 

Na Nieuwjaar vlieg ik er weer vol energie in want 2024 belooft bijzonder boeiend en uitdagend te worden. In oktober zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen en ik hoop de kans te krijgen om mij nog eens zes jaar te mogen smijten voor onze mooie stad. 

Hieronder blik ik nog eens kort terug op enkele hoogtepunten van de afgelopen maanden en nodig ik je ook graag uit voor Fromage à la Gantoise, een gezellig samenzijn met kaas en wijn. 

Geniet van de eindejaarsperiode en alvast mijn beste wensen voor 2024!

Liefs, 
Sofie

    100 shop & go plaatsen

Goed nieuws voor de snelle shoppers! Verspreid over 30 straten in de stad komen in totaal meer dan 100 shop & go plaatsen. Daar kan je een half uur gratis parkeren zonder een ticketje te nemen, een sensor meet hoe lang je er staat. Op die manier is er veel rotatie en blijven onze handelszaken de hele dag lang goed bereikbaar. Wie langer wil shoppen, kan zijn auto uiteraard kwijt in een ondergrondse garage of op een P&R aan de rand van de stad.

      Veldstraat krijgt make-over

Gedaan met losse kasseien en piepende trams, de centrale winkelstraten in Gent krijgen de komende jaren een grondige heraanleg. Het gaat om de Kortrijksepoortstraat, de Nederkouter, het Koophandelsplein, de Veldstraat en enkele zijstraten. Die make-over komt geen dag te vroeg, als je ziet hoe de Veldstraat er nu bijligt. We moeten wel eerst door enkele pittige jaren, ook de handelaars. Daarom voorzien we extra budget via Puur Gent.

      Je komt toch ook?

Om mijn campagne op gang te trappen, organiseer ik op 3 en 4 februari Fromage à la Gantoise, een gezellig samenzijn met kaas en wijn in het gloednieuwe gebouw van hockeyclub Gantoise aan de Watersportbaan. Je kan kiezen tussen 2 momenten: zaterdag 18u30 of zondag 12u. Volwassenen betalen €25 voor een kaasbuffet (of alternatief charcuterie) en kinderen kunnen voor €15 een spaghetti eten. Inschrijven (of steunkaarten kopen) kan hieronder.

      FacebookInstagramLinkedInTwitterWebsite