Nieuwsbrief

Het grote examen

Beste Gentenaar,

Als lokaal politicus leg je om de zes jaar een heel belangrijk examen af. Binnen vijf weken spreken de Gentenaars zich uit over het huidige beleid, laten ze ons weten hoe we het gedaan hebben.
Dat is best wel spannend!

In de aanloop naar die gemeenteraadsverkiezingen is de campagne intussen goed gestart. We hebben borden geplaatst, affiches verspreid en folders bedeeld. Maar bovenal doe ik verder met wat ik al vele jaren doe. Ik ga bij de mensen langs om me voor te stellen en om te horen wat er bij hen leeft.

Ook de komende weken staan er nog heel wat campagne-activiteiten op de kalender. En daarvoor durf ik op jullie beroep te doen: Vind je dat ik het de voorbije jaren goed heb gedaan en wil je me de komende weken helpen tijdens de campagne, aarzel dan niet en geef me een seintje!

Hoe kan je helpen?
Dat kan op vele manieren: aanbevelingsbrieven sturen naar familie, vrienden en kennissen (jij bezorgt ons de adressen en wij zorgen voor verzending), visitekaartjes verspreiden in jouw kennissenkring, een bordje laten plaatsen in de voortuin of een affiche hangen aan je raam, een bordje aan je fietszadel hangen of mee folders gaan bussen.
Alle hulp, hoe klein die misschien ook lijkt, is welkom en wordt erg gewaardeerd.


Genegen,

PS: Ook op mijn website www.sofiebracke.be houden we je op de hoogte van de campagne.