Nieuwsbrief

Het werd zomer...

Beste vrienden,

zoals jullie weten, zette ik de voorbije jaren sterk in op de vergroening van de Gentse begraafplaatsen en de restauratie van funerair erfgoed. De kers op de taart kwam er enkele weken geleden toen ik een volledig vernieuwde top van Campo Santo mocht openen.
Ik trok meer dan 600.000€ uit om er 70 van de oudste graven op de grafheuvel op te laten knappen. Het was de eerste grootschalige restauratie sinds het ontstaan van de begraafplaats in 1847 en voor vele graven was het dan ook 'nu' of 'nooit'.
 

trouwboekje[1].jpg

Met het streamen van een huwelijk zodat iedereen die er niet bij kan zijn toch live kan volgen, een vernieuwd baldakijn en een moderenere inrichting van de Pacificatiezaal, werden de huwelijken de voorbije jaren naar de 21ste eeuw getild. Sinds kort zijn er ook nieuwe trouwboekjes met daarin een 'follieke': telkens ze een jubileum vieren, kan het koppel een foto van zichzelf in het trouwboekje plakken. De eerste foto wordt door mij genomen op het moment dat ze in de trouwkapel staan. Op die manier krijgen ze een extra herinnering aan hun mooiste dag.

 

Deelgemeenten[4].jpg

Om af te sluiten nog een vleugje verkiezingsnieuws. Jullie weten dat ik afkomstig ben uit Sint-Denijs-Westrem en in Drongen woon. Open Vld Gent heeft sterke plannen voor álle Gentse deelgemeenten, want onze stad is meer dan enkel het centrum.  Ontdek hier wat de plannen zijn voor jouw deelgemeente en lees meer over onze 3 grote speerpunten voor de deelgemeenten: nabije dienstverlening, resprect voor de eigenheid en veiligheid en leefbaarheid.

 

Dan rest me niets anders dan jullie een zonnige en deugddoende vakantie toe te wensen en uiteraard ook goeie Gentsche Fieste.

Groetjes,

Sofie

PS: Sinds 25 mei geldt de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) waardoor jullie persoonlijke data terecht nog beter beveiligd en beheerd moeten worden. Jullie kunnen er van op aan dat ik jullie privacy respecteer en zorgzaam omga met de gegevens. Ik hoop dat ik jullie nog lang mag informeren over de projecten waarmee ik bezig ben maar weet dat jullie zich op elk moment kunnen uitschrijven voor deze nieuwsbrief door op de link onderaan te klikken.