Nieuwsbrief

Met een tinnen jubileum de winter in

Beste lezer,

volgens 'de boekskes' begin je best tijdens de winter aan je zomerlijf.

GBM2.jpgAan onze sportinfrastructuur zal het alleszins niet liggen. Want op enkele weken tijd openden er heel wat nieuwe sportterreinen in onze stad. Zo kan je je sinds kort helemaal in het zweet werken in onze sportcluser aan de Gentbrugse Meersen en in de Rabotwijk opende de gloednieuwe buurtsporthal Tondelier.

En wist je al dat de werken gestart zijn aan het grootste skatepark in België? Ja ja, dat grootste skatepark verrijst tegen volgende zomer hier in onze stad, aan de Blaarmeersen. 

10 jaar schepen.jpg

 

Ik heb heel wat plannen voor mooie projecten binnen sport, economie en handel, haven, digitalisering en publiekszaken. Maar om die plannen uit te voeren, is er natuurlijk geld nodig. Intussen zijn alle budgetten vastgelegd. Benieuwd wat ik de komende jaren zal doen? Lees het hier

Enkele weken geleden vierde ik een bijzondere verjaardag: het was precies 10 jaar geleden dat ik, hoogzwanger van Jef, de eed aflegde als schepen van deze stad.  Vandaag kan ik nog elke dag zeggen: wat een geweldige job! 

 

Aan de meer dan 200 mensen die aanwezig waren op mijn eetfestijn en dus mee voor de ambiance en het 'bakse vol' zorgden: een dikke merci! Ik heb ervan genoten om jullie te mogen ontvangen. 

 

Warme groet,

Sofie