Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Sofie Bracke - 13


Beste Gentenaar, beste duizendpoot,


Misschien hebben jullie het al gehoord, gezien of gelezen: als alles goed gaat, word ik binnen enkele weken mama! Om die reden zal ik gedurende de 15 weken van mijn zwangerschapsverlof in de gemeenteraad worden vervangen door Carl De Decker. Na mijn zwangerschapsverlof, neem ik mijn mandaat in de gemeenteraad terug op om (als een volleerde duizendpoot) uw belangen in de Gentse gemeenteraad verder te verdedigen.


Maar vanzelfsprekend heb ik gedurende de laatste maanden ook nog wel wat anders gedaan dan "zwanger zijn". Wil je graag weten wat, kijk dan naar de foto's op mijn website of surf naar mijn vragen/tussenkomsten in de raad. We werkten ook aan een nieuw nummer van "Blik op Drongen". Kreeg je nog geen exemplaar, stuur me dan een mailtje!


Tenslotte wil ik de VLD-leden onder jullie nog eens herinneren aan de Open VLD bestuursverkiezingen van 18 oktober ek. Zelf ben ik kandidaat covoorzitter Open VLD Gent West alsook kandidaat bestuurslid Open VLD Gent en voor het arrondissementeel bestuur Gent-Eeklo. Het zou fijn zijn mocht u me willen steunen.


Vriendelijke groeten,
Sofie
Sofie Bracke
Uw Gemeenteraadslid
Open VLD Gent
sofie@sofiebracke.be