Nieuwsbrief

Paastips

Dag iedereen,

Hoe gaat het met jullie?
Het is intussen een jaar geleden dat ons leven grondig veranderde. Het was een jaar van vallen en weer opstaan, van creatief zijn met alles wat wél nog kan en er het beste van maken. Dit is wat mij deze dagen energie geeft: 

    Extra buitenruimte in de stad 

Omdat we met het mooie weer iedereen veilig willen laten genieten, werden cirkels getrokken in extra parken, kwamen er meer zitelementen op pleinen (tot de horeca opnieuw opent) en zijn er extra toiletten en vuilbakken voorzien. 
We missen het allemaal om op café of restaurant te gaan. Maar take-away afhalen bij je favoriete horecazaak en je in de zon installeren op een bankje is the next best thing. Of rust er even uit nadat je op afspraak de nieuwe lentecollecties bewonderde in de winkeltjes.

Sporten

Zin om je veilig in het zweet te werken? Dan zijn dit mijn tips:
Ontdek de nieuwe looproutes in het Parkbos, geniet van de outdoor tennisterreinen in de Blaarmeersen of kruip in het wiel en fiets de Gandrien. Liever iets rustiger? Neem je kroost dan mee voor een fotozoektocht op de Blaarmeersen en sprokkel paaseitjes.

  Loketten in de oude bib 

Vorige week ging ik nog eens langs in de gerenoveerde, oude bib. De dienstverlening verhuist naar daar omdat een nieuwe fase aanbreekt in de bouw van het Stadskantoor. Je kan er voor al je vragen terecht of spring eens binnen en bewonder de gerenoveerde sterrenhemel. 

 

Tot gauw

Sofie

    FacebookTwitterInstagramWebsite