Nieuwsbrief

Tevreden de zomer in

Beste lezer,

voor wie er nog aan twijfelde: de zomervakantie komt er aan. 

Terwijl de bries door de ramen en de ijsblokjes in het water voor verkoeling moeten zorgen in het stadhuis, werken we aan onze beleidsnota's. Daarin wordt duidelijk welke accenten ik zal leggen de komende jaren. 

GoLocal12.jpgEén van de punten waarvoor zeker aandacht zal zijn, is het verder versterken van de Gentse handel en horeca. Hoewel uit een tweede evaluatie van het circulatieplan blijkt dat zij het lang niet slecht doen, wil ik niet ontkennen dat sommige zaken wel degelijk cliënteel verloren. Er is dus nog werk aan de winkel. Benieuwd hoe ik dat wil aanpakken? Je leest het hier.  

Je hebt een bedrijf of werkt in een bedrijf in het Zuiden van Gent? Je zoekt naar efficiëntere en duurzame manieren om naar het werk te komen? Spits kan je daarbij helpen. 

Affiche BK1.jpg Nog geen plannen voor zondag? Perfect! Want zondag strijkt de wielerkaravaan neer in onze stad voor het Belgisch Kampioenschap Wielrennen. Lees: veel bekende namen (Wout Van Aert, Jolien D'Hoore, Remco Evenepoel, Sanne Cant, Victor Campenaerts, Philippe Gilbert, ...), een zonovergoten parcours dat met 7 rondes in Drongen een eerbetoon brengt aan Walter Godefroot, gekke fietsroutes voor kinderen, een poging tot verbreking van het wereldrecord 'Meest gele truitjes op een fiets op 1 plaats', ...
Kortom: een wielerfeest voor groot en klein! 
Maar ook wie geen wielerfan is, kan terecht in onze binnenstad voor de tweede Braderie Publique

Je weet graag meteen of je dit weekend kan zwemmen in de Blaarmeersen? Welke nieuwe zaken er in Gent bijgekomen zijn? Of hoe mijn week er uit ziet? Volg me dan zeker ook via Facebook en Instagram

Voor in je agenda: zondag 27 oktober 2019 serveer ik jullie met plezier frikandon met kriekjes tijdens mijn derde eetfestijn. Later meer nieuws hierover.

 

Geniet van je welverdiende vakantie en alvast Goei Gentsche Fieste!

Warme groet,

Sofie