Nieuws

'Dialoog op zaterdag' op 24/09 in Drongen

19 september 2011

Beste Drongenaar,

Dat het Drongenplein een nieuw gezicht krijgt, wist u wellicht al. Er staat echter nog veel meer op de planning in uw gemeente. Zo wordt in het najaar al gestart met de renovatie en uitbreiding van het sociaal centrum in de Antoon Catriestraat. Het gebouw zal de nieuwe stek worden van de bibliotheek. Ook het clubhuis voor senioren en het politiecommissariaat verhuizen. Zij worden ondergebracht in de vroegere feestzaal Boerenhof na een grondige renovatie van de zaal.
Deze vernieuwingsprojecten kunnen heel wat vragen met zich meebrengen: wat is de timing van de projecten, zullen de werken overlast meebrengen en wat zit er nog in de planning? Vragen over de impact op veiligheid, leefbaarheid, verkeer, wonen en werken in Drongen.

Vragen verdienen een antwoord, zeker die van u!
Daarom komen Sofie, Mathias, Christophe en Geert naar u toe en gaan we met u in dialoog over Drongen. Kom met ons van gedachte wisselen tijdens onze dialoog op zaterdag. We willen immers samen met u blijven werken aan uw straat, uw wijk, uw Drongen!

Iedereen die zin heeft om langs te komen, kan zaterdag 24 september terecht in Hotel Van Der Valk in de Baarleveldestraat, 2 in Drongen. Tot dan!